DirkJan Ranzijn

Van grenzeloze muziek en Paashazen.

Hallo Allemaal !

Leuk dat jullie weer even meelezen. Het touren is nu eindelijk begonnen, heb ondertussen al concerten gegeven in Nederland en Engeland, het ging weer als een speer, en ben erg gelukkig met de leuke en mooie reacties die ik heb mogen ontvangen op m’n nieuwe songs en de nieuwe DVD. Op dit moment ben ik me aan het voorbereiden voor 2 shows in Duitsland, volgende week maandagavond sta ik samen met m’n Duitse tenor Christoph Alexander op de buhne in het mooie plaatsje Bad Rothenfelde (in de buurt van Osnabrück) en dinsdag zal ik een speciale demonstratie geven op m’n eigen Sinfonia EN op de nieuwe Böhm Sempra ! Dat gaat nog spannend worden, het is speciaal voor alle fans die graag meer willen weten over de instrumenten en alle nieuwe updates.

Er is ondertussen alweer een nieuw digitaal album verschenen: In A Chill Mode, Vol 1, een lekker album met 10 rustige, chill-songs, ideaal voor bij een borreluurtje, diner, of gewoon lekker op de zondagochtend :-) Ik ben van plan om in ieder geval zo’n 4 a 5 volumes te gaan produceren. 

Het waren dus weer een aantal fijne optredens afgelopen week. Leuk om m’n collega‘s Peter Baartmans en Susan Albers weer eens te hebben gesproken tijdens onze concerten voor het 50 jarig bestaan van de Gelderse Orgel- en Keyboardclub. Ook m’n concert in Brentwood (Engeland) was weer een feest. 

Zo af en toe moet je jezelf eens goed verwennen, dus hebben we besloten om maar weer eens een reisje naar ons favoriete vakantieland Noorwegen te boeken. We gaan ons weer onderdompelen in de Noorse natuur, cultuur en de heerlijke Noorse mentaliteit. Noorwegen betekent veel voor me, het is een rustig, maar vooral prachtig land waar ik me heerlijk voel, even weg van de mainstream.

De Paasdagen staan intussen ook weer voor de deur, hierbij wil ik dus iedereen vrolijke Paasdagen toewensen !!

Heb het goed !

Dirk

M'n nieuwe album.Optreden in Doesburg.Met Peter Baartmans enSusan Albers

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok