DirkJan Ranzijn

Spannende tijden............

Hoi Hoi !!

Man oh man, ik vind het allemaal zo ontzettend spannend. De nieuwe DVD kan eigenlijk elk moment uitkomen, het wachten is op de platenmaatschappij in Duitsland. Mensen zeggen weleens tegen me:

Dirk, je bent dat uitkomen van CD's en DVD's toch wel gewend, na zoveel produkties???? Ja, ok....eigenlijk wel, maar eerlijk gezegd is het uitkomen van een nieuwe plaat of DVD toch elke keer weer bevalling, het zijn ook allemaal kindjes van me hahahahahaha......:-) Deze DVD wordt heel bijzonder, en daarom zijn het spannende tijden.

Ik ben me ook aan het voorbereiden voor vrijdag, dan ga ik voor 2 concerten naar Engeland, ja ja....m'n seizoen gaat weer beginnen. Dat wordt trouwens ook nog spannend hoor, als ik zo naar buiten kijk, het begint te sneeuwen en de weersverwachtingen in Engeland zijn erg slecht. Zelf ben ik niet zo'n liefhebber van rijden in sneeuwstormen, uiteraard heb ik het wel eens gedaan, maar goed....contract is contract en ik vind het vreselijk om m'n publiek te laten zitten, dus.....ik ga :-) 

Ik hoop dat m'n nieuwe repertoire aanslaat, ben de laatste tijd een beetje in een klassieke bui en daarom heb ik ook een bekende 'Nocturne' van Franz Schubert ingestudeerd, een prachtig stuk waarvan ik het arrangement een beetje heb vertaald naar 2018. Daarbij ook nog een heerlijke song van Verdi (in een modern jasje), dus....die 2 hebben de premiere aankomend weekend.

Ik ben trouwens ook net klaar met de opnames van een nieuwe digitale CD (dus alleen om te downloaden via I-Tunes, Spotify, etc..) Lounge Bar Volume 7 !! Dit album zal aankomende weken overal op de grote download portals te beluisteren en te downloaden zijn.

Zo, dat was het weer even, tot de volgende blog !

Heb het goed!

Dirk

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok