Blog

Hallo allemaal ! M'n allereerste blog, ik heb ernaar uitgekeken. Het is allemaal nog wat nieuw voor me, aangezien ik best vaak vlog op m'n YouTube kanaal, maar bloggen heb ik nog nooit gedaan, dus hierbij m'n allereerste ! Leuk he?

Hoe vinden jullie trouwens m'n nieuwe site? Er is keihard aan gewerkt. Het werd gewoon tijd voor een splinternieuwe, moderne site, de oude site was gewoon te ouderwets.

Het jaar is goed begonnen voor me, veel concerten en optredens geboekt in binnen-en buitenland, vooral veel in Engeland. Spannend is ook het uitkomen van m'n nieuwe Live Concert DVD, een produktie van de Deense televisiezender DK4, een show van 1 uur en 50 minuten. Het heeft even geduurd met de produktie, maar uiteindelijk wordt het wachten beloond :-)  Over televisie gesproken, hebben jullie me nog gezien op BNNVARA? Wat een programma he? Ik heb in ieder geval veel reacties gekregen. Leuk om eindelijk na m'n RTL4 avontuur van een paar jaar geleden weer eens op Nederlandse tv te zien zijn geweest. Nu maar weer afwachten wat m'n nieuwe tv avontuur gaat worden.

Wisten jullie trouwens dat ik heel veel muziek produceer in mijn kleine studio? Heel veel is te vinden online, zoals op de portals I-Tunes, Spotify, enz.... Daar kun je heel veel albums vinden met muziek wat ik heb opgenomen door de loop der jaren en ook vrij recent. Eigenlijk komt er iedere maand wel een nieuw album bij. Let wel, het zijn albums die je niet fysiek kunt kopen, het gaat dus eigenlijk alleen om digitale downloads. Nieuw in m'n online winkeltje is de Lounge Bar serie. 6 online cd's met heerlijke achtergrondmuziek, wat vooral gebruikt wordt in restaurants, hotels, recepties, lounge bars, bistro's, enz..... 

Ik zal me regelmatig melden met nieuwe blogs rijkelijk gevuld met nieuwtjes.

Heb het goed lieve vrienden !

Greetzzzz

 

 

DirkJan's Webshop

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok